NEHODAJUCE ZA DEVOJCICE CONVERSE
Converse

NEHODAJUCE ZA DEVOJCICE CONVERSE

Šifra artikla: 5239BZ0640R00
3.390,00 RSD
3.990,00 RSD
3.990,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju

Converse patike za decu su izdržljive, udobne, raznovrsne i lako se održavaju. To ih čini sjajnim izborom za decu i bebe.

Istražite ponudu elegantnih i udobnih Starki za bebe i decu koja obuhvata nehodajuće starke i ponudu Converse patika za devojčice i za dečake. 

Klasične i nehodajuće Starke za bebine prve korake 

Naša kolekcija Converse Starki za bebe savršena je za prve korake vašeg mališana. Ove patike su posebno dizajnirane za njihova nežna stopala, sa mekim materijalima i fleksibilnim đonom koji pomažu u prirodnom razvoju stopala. 

Za decu koja ne hodaju, imamo izbor Converse patika koje su i elegantne i udobne. Ove patike su savršene za mališane koji vole da puze i istražuju, sa mekim materijalima koji neće trljati ili iritirati njihovu nežnu kožu.

Nudimo razne boje i stilove, tako da možete pronaći savršen klasične ili nehodajuće obuće za svoju bebu.

Univerzalne Converse dečije patike za devojčice i dečake dizajnirane da prate korak aktivne dece

Converse dečije patike odlikuje jednostavan i prepoznatljiv dizajn, sa karakterističnom gumiranom đonom i svetlucavim zvezdama sa strane, kao i izdržljivi materijali i čvrsti šavovi…

U ponudi je mnoštvo zabavnih boja i dizajna, od blistavih dubokih modela, do klasičnih niskih, za svaki stil koji želite za svoje dete. 

Kada tome dodate da su Converse patike  za decu vrlo jednostavne za održavanje i čišćenje - mogu se prati u veš mašini i brzo se suše, to ih čini idealnim za decu koja vole da se igraju napolju i prljaju svoju obuću.

Pregledajte kolekciju Converse patika za decu i pronađite savršen par za svog mališana!

Proveri dostupnost
  • 18
  • 19
( Odredi veličinu )
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Nehodajuce za devojcice Converse je sastavni deo BEBAKIDS kolekcije Nehodajuće za devojcice.

Converse

 

CONVERSE kompanija je osnovana 1908. godine u Americi. 1917. kompanija je dizajnirala preteču modernih Ol-Star pod nazivom "Neklizajuće". Patika je sastavljena od gumenog djona i platna gore. Bile su dizajnirane kao atletske cipele za košarkaše. Prvobitno elitne košarkaške patike Chuck Taylor All Star su evoluirale u patike koje su bile izbor mnogih subkultura, posebno umetnika i muzičara. Converse je posebna filozofija, zaštitni znak mnogih generacija, brend sa tradicijom. Par starki postao je must have svim srednjoškolcima i studentima.

*za one koji zele da znaju vise : )

Usled svog jednostavnog dizajna postaju omiljene među mnogim velikim imenima muzičke industrije, pogotovo među pankerima. Nezaobilazan su modni detalj grupa kao što su The Ramones i The Sex Pistols, a devedesetih Nirvane. Kao nezvanični simbol muzičara one automatski postaju zaštitni znak umetnika i ljudi kreativnog duha uopšte. Takođe, starke prisvajaju pripadnici alternativne, andergraund kulture koji su protiv tekovina masovne kulture. Na taj način starke postaju znak protesta i simbol buntovništva.

Starke su 2012. godine bile među najprodavanijom obućom širom sveta i njihova zarada je te godine iznosila je 450 miliona američkih dolara, što će reći da se te godine u proseku jedan par starki prodavao na svakih 43 sekundi. Pored toga što su ih nosile mnoge poznate ličnosti, poput Elvisa Prislija, Džordža Harisona, Kurta Kobejna, starke su se pojavile čak 648 puta na filmskom platnu.

Bogata istorija brenda, njihov značaj u raznim supkulturama, vanvremenska popularnost među poznatim ličnostima, krajnje jednostavan dizajn, specifična individualnost; sve su to atributi usled kojih su starke postale kultne.

Čini se da će sa svojim univerzalnim, a ipak jedinstvenim, bogatim, a tako jednostavnim, dugotrajnim, a

uvek modernim identitetom starke živeti večno.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nehodajuće za devojčice
Brendovi Converse
Pol Ženski
Kolekcija Regular
Pomoć

Slični proizvodi