Korišćenjem bilo kog dela www.bebakids.com sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.bebakids.com sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo www.bebakids.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija KIDS BEBA D.O.O. posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.bebakids.com sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.bebakids.com sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.bebakids.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

www.bebakids.com sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.bebakids.com sajta koristite na vlastitu odgovornost i KIDS BEBA D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.bebakids.com sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

KIDS BEBA D.O.O. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.bebakids.com sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (KIDS BEBA D.O.O., partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.bebakids.com sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

KIDS BEBA D.O.O. na sajtu www.bebakids.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

KIDS BEBA D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.bebakids.com sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

KIDS BEBA D.O.O. zadržava pravo da na sajtu www.bebakids.com bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.bebakids.com sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.