Tradicijom dugom 30 godina, BEBAKIDS predstavlja najpoznatiji dečiji modni brend zastupljen na našem tržištu. Kao lider dečije mode kod nas, BEBAKIDS pruža visok nivo kvaliteta uz originalan i moderan dizajn namenjen deci uzrasta do 14 godina podeljen u tri linije.

U početnoj fazi, firma je bila pozicionirana na domaćem tržištu lancem butika „Butik Beba” i robnom markom „Beba Jeans“. Uspešnim poslovanjem, pre svega šireći distributivnu mrežu zahvaljujući jedinstvenom konceptu radnji, kompletan identitet firme zajedno sa robnom markom repozicioniran je pod nazivom „Beba Kids“. Danas, lanac maloprodajnih objekata obuhvata preko 20 radnji rasprostranjenih u našim najvećim gradovima.

Vizija BEBAKIDS kompanije oduvek je bila da drži korak sa trendovima u svetu. Kako bismo ovo ostvarili, odlučujemo da svojim kupcima ponudimo i brendove vodećih svetskih proizvođača dečije odeće i obuće. Širimo svoje poslovanje, ostvarujući odličnu saradnju sa kompanijama dobro poznatih brendova dečije odeće Mayoral, kao i obuće Naturino, Geox, SuperFit, Converse i EMU.

Španski brend Mayoral predstavlja jedan od najvećih imena u svetu dečije visoke mode. Duga tradicija i zastupljenost ovog brenda širom sveta, pravi je dokaz njegove vrednosti.
Kada je dečija obuća u pitanju, spoj stila i pažljivo izabranih materijala sa najnovijim modnim trendovima, karakterišu kvalitet italijanskih brendova kao što su Naturino i Geox. U tu grupu zasigurno spada i austrijski brend SuperFit i kao i Converse, brend prepoznatljivog dizajna čija se obuća može nositi u svim prilikama. EMU Naturaly Australian je vodeći proizvođač obuće od prirodne ovčije kože i merino vune.

Promenivši vizuelni indentitet svojih maloprodajnih objekata kao i koncept istih, BEBAKIDS je od 2013. godine pokrenuo sopstvenu modnu liniju "Strip", za dečake i devojčice uzrasta od 4 do 14 godina. Znajući koliko se naši najmlađi poistovećuju sa junacima iz stripova i crtanih filmova, inovativnim i kreativnim rešenjima, odeća je obogaćena detaljima iz njihovih omiljenih stripova i crtanih filmova.