Nehodajuće

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Kolekcija
Sezona
Veličina
Kolekcije
Prikažite više
Cena
13 proizvoda
Pročitajte

Nehodajuća obuća za bebe – prva obuća za prvu godinu života

Mala i nejaka stopala vašeg novorođenčeta predstavljaju jedan od najvažnijih delova tela, čiji pravilni rast i razvoj utiče na celokupno držanje vaše bebe. Svojim aktivnim pokretima i vežbanjem motorike, vaša beba jača tonus mišića i kostiju, sve dok ne bude spremna da stane na svoje noge i načini prve korake.

Proizvod koji će vašem detetu to i omogućiti je upravo nehodajuća obuća za bebe.

Obuća za bebe predstavlja specifičnu vrstu modela, koji se izrađuju od mekog i savitljivog materijala i pružaju dovoljnu potporu stopalima vaše bebe tokom razvoja, istovremeno im omogućavajući da nesmetano dišu. Ova činjenica je tokom toplih letnjih meseci posebno važna, kako se stopala ne bi znojila. Tokom zime, odgovarajući modeli nehodajuće obuće za bebe pružiće dodatnu toplotu, kako se vaše detetu uvek bilo udobno i toplo.

„BEBAKIDS“ vam sa ponosom predstavlja raznovrsnu kolekciju obuće za bebe

U širokoj ponudi prve obuće za bebe, „BEBAKIDS“ vam nudi različite modele koje možete kombinovati u svakoj prilici. Za dečake, nehodajuće patike za bebe različitih boja i dezena, savršeno će se uklapati uz trenerke, kao i pantalone i košulju, dok male devojčice možete obući kao princeze i celu garderobu upotpuniti nehodajućim cipelicama koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Nehodajuće cipele će omogućiti nesmetani razvoj stopala i njihovu odgovarajuću pokretljivost, a uz to biti interesantan modni detalj.

A sa prvim snežnim pahuljama, kolekciju vašeg deteta upotpunite čizmicama za bebe. Nehodajuće čizmice će grejati nežne bebine noge u hladnim zimskim danima kada izađete u šetnju. Kako su čizmice postavljene iznutra, mekane i tople, to će biti dovoljna zaštita od hladnoće.