Trenerke donji deo za decake
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Pol
Kolekcija
Sezona
Veličina
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: NEW
3 proizvoda

NEW

Podignite dečiji stil na viši nivo kolekcija Zima 2023 sezone – odeća i obuća koja postavlja trendove za moderne dečake I devojčice.

Pročitajte

Moderni stilovi, kvalitetni materijali i lako održavanje. BEBAKIDS poseduje sve na jednom mestu što je potrebno kako bi vaši dečaci izgledali uvek lepo, uredno, a da ih ništa ne steže ili ne sputava u aktivnostima i igri. Donji deo trenerke za dečake možete pronaći u najrazličitijim varijantama, od sasvim sportskih do veoma elegantnih modela.

Pogodnosti su posebne u okviru ponude modela koji liče na elegantne pantalone i farmerke, tako da se možete lako i brzo opremiti za određene proslave i posebne datume, dok vaše dete neće ništa stezati ili umanjivati mogućnost pokreta prilikom hoda, trčanja ili skakanja, koje je u dečijem slučaju neizostavno.

Donji deo trenerke za dečake pronaći ćete u širokom asortimanu boja, različitih nijansi, ali i različitih dezena koji su deo trenda, ali i čestih dečijih želja. Kako tanji, tako i deblji materijali omogući će vam da u svakom momentu budete bez brige, posebno u hladnijim danima kada je potrebna toplija garderoba.

Bilo da želite klasične trenerke za dečake, maskirne i druge dezene ili jarke boje, pronaći ćete sve na jednom mestu po specijalnim cenama i kvalitetu koji će vas oduševiti već na prvi dodir, kao i na prvo nošenje. Ono što nas izdvaja je to što BEBAKIDS svoje modele pere pre ulaska u radnju i zbog toga oni imaju svoj prepoznatljiv miris.