Prsluci za decake
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: NEW
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!

NEW

Podignite dečiji stil na viši nivo kolekcija Zima 2023 sezone – odeća i obuća koja postavlja trendove za moderne dečake I devojčice.

Pročitajte

Prelazni periodi između leta i jeseni, kao i između zime i proleća umeju biti nezgodni za oblačenje. Još uvek nije dovoljno toplo, ali nije ni previše hladno, a česte su i velike temperaturne razlike u toku jednog dana. Upravo se u takvim danima najčešće roditelji pređu u izboru odgovarajuće odeće za decu.

Prsluci za dečake - idelna odeća za prelazne periode

Važno je obezbediti svom dečaku prikladnu garderobu za ove prelazne periode kada nije ni suviše hladno za zimsku jaknu, ali ni baš toplo da bi dete bilo samo u dukserici. Zato su dečji prsluci za dečake idealno rešenje. Prsluk za dečake će sasvim dobro zaštiti kičmu i stomak vašeg deteta od hladnoće, a pošto nema rukave detetu neće biti suviše vruće.

BEBAKIDS u ponudi ima veliki broj modela prsluka za dečake sa dva lica već poznatog kvaliteta. U skladu sa svojim mogućnostima i preferencijama vašeg deteta, možete naći šuškave prsluke za dečake koje će vaš dečak rado nositi i koji će ga štititi od hladnoće.

Prsluci za dečake su pogodni i za nošenje ispod jakne, kao dodatna zaštita leđima i stomaku od hladnoće.

Šuškavi prsluk za dečake je dobra opcija preko dukserice kada napolju duva vetar, ali nije suviše hladno. Neprobojni šuškavi prsluk je dovoljno slojevit da zaštiti leđa i stomak deteta od vetra, ali istovremeno i dovoljno lagan i udoban da omogućava detetu slobodno kretanje.

Prsluk je savršeno rešenje za situaciju kada se vaše dete igra napolju. Prilikom igre dete se oznoji, što može biti rizično kada napolju nije baš toplo, ali uz odgovarajući prsluk se ne morate brinuti, jer će zaštiti leđa, grudi i stomak deteta, dok su mu ruke slobodne za nesputanu igru.