MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL
Mayoral

MAJICA ZA DEČAKE POLO MAYORAL

Šifra artikla: 5219OM0M41T00
Majica za dečake Polo Mayoral

Naš izbor odeće za dečake od 5-14 godina je prepun trendi i modernih komada koji će Vašeg mališana izdvojiti iz gomile, a istovremeno će mu omogućiti da se oseća udobno i opušteno. 

Ikona Potvrdila je zajednica

 

Deca su jako intuitivna i vrlo dobro znaju i umeju da prepoznaju šta najviše prija njihovom duhu i telu. BEBAKIDS daje priliku dečacima da ovu intuitivnost izraze kroz izbor vrhunske i moderne odeće koja potpuno odražava njihovu energiju i živahnost.

Odeće za dečake: opremite dete od glave do pete

BEBAKIDS odeća za dečake donosi savršen spoj aktuelnih trendova i udobnih, prirodnih materijala. Kroz ovu garderobu, svaki dečak se oseća komotno, zadovoljno i slobodno da istražuje svet oko sebe.

U svojoj ponudi, BEBAKIDS pruža raznolik izbor odeće za dečake do 14 godina starosti. Sve je pažljivo organizovano po starosnim kategorijama i vrstama proizvoda, što olakšava pretragu i odabir savršenog komada odeće.

Online ponuda BEBAKIDS obuhvata različite modele trenerki, pantalona, bermuda i šortseva u raznovrsnim bojama. Različiti modeli majica, dukserica i košulja odslikavaju kako urbani, tako i elegantni duh svakog dečaka. Bezbroj kombinacija omogućava kreiranje idealnog outfita za sve prilike - od igre u parku, preko školskih aktivnosti, do posebnih događaja.

BEBAKIDS garderoba za dečake za sve njihove pustolovine

Garderoba za dečake iz BEBAKIDS kolekcije je pažljivo osmišljena da kombinuje najnovije modne trendove i udobne, prirodne materijale. U ovoj odeći, svaki dečak će se osećati potpuno opušteno, slobodno da se upusti u svakodnevne pustolovine i igre.

U BEBAKIDS kolekciji za dečake, svaki komad odeće ima svoju priču. Odeća je dizajnirana s razumevanjem za sve što je potrebno za njihove dnevne pustolovine. Jer, za BEBAKIDS, svaki dečak je junak svoje priče, a svaki dan je nova prilika za istraživanje. Sa BEBAKIDS garderobom, svaki dečak je spreman da dočeka avanture koje ga očekuju.

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Majica za dečake Polo Mayoral
99% Pamuk, 1% Elastan

Mayoral

2021. godine Mayoral će proslaviti 80 godina "sklapanja prijateljstva". Kroz njegovu istoriju možete otkriti hiljade priča, ključnih trenutaka i odluka koje su postavile naš kurs ... Najzanimljiviji aspekti su u njegovom nastanku: šta je počelo kao skromna kompanija posvećena proizvodnji i komercijalizaciji čarapa i gaćica ( „Dominguez Toledo“ 1941.), sada je postala velika grupa sa međunarodnim priznanjem i ikona je španske mode širom sveta. Kasnije, početkom 75-ih, osnovan je Mayoral Moda Infantil, koji je sada matična kompanija. Danas je Mayoral integrisani proizvođač mode koji ima mogućnost da ponudi svojim kupcima (trgovcima) sve vrste usklađenih odeća i spreman da ih predstavi potrošačima (dečaci / devojčice). Kompanijom upravlja ista porodica od njenog nastanka, kako bi se osiguralo da su principi koji usmeravaju napredak brenda usmereni na etiku i društvenu odgovornost. Naš slogan „sklapanje prijateljstava“ bio je i još uvek jeste osnovni deo filozofije Mayoral-a, probijajući put kompaniji koja svoj uspeh temelji na kvalitetu i modi u najboljem redu.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Majice za decake
Brendovi Mayoral
Pol Muški
Kolekcija Regular
Pomoć

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Majice za decake 5249OM0M43B07
3.990,00 RSD
Veličina
104
06
08
10
12
14
Sačuvano u omiljne
Majice za decake 1241OM0M43O07
2.190,00 RSD
Veličina
05
06
08
10
12
Sačuvano u omiljne
Majice za decake 5249OM0M41T02
2.990,00 RSD
Veličina
08
10
12
14
Sačuvano u omiljne
Majice za decake 5249OM0M41B02
2.590,00 RSD
Veličina
86
92
98
104
05
06