Duksevi za decake
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Pol
Kolekcija
Sezona
Veličina
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: NEW
8 proizvoda

NEW

Podignite dečiji stil na viši nivo kolekcija Prolece '24 sezone – odeća i obuća koja postavlja trendove za moderne dečake I devojčice.

Pročitajte

Vaši mali manekeni uživaće noseći bilo koji duks za dečake iz asortimana BEBAKIDS, ali ne samo on, već ćete i vi biti mirni znajući da se u njemu oseća udobno i da mu je toplo.

Duksevi za dečake su širok pojam, što pokazuje i veliki izbor koji je dostupan, jer se nose u skoro svim prilikama, od igre, preko šetnje, odlaska na ručak, vrtić i školu, do nekih svečanijih prilika. I za svaku od prilika ćete moći da pronađete odgovarajući model.

Moderni krojevi za moderne dečake

Kvalitet izrade i materijala garantuje dug vek svakog odevnog komada BEBAKIDS brenda, kao i lako i jednostavno održavanje. Dok se budete uveravali u te činjenice, uživaćete i u lakoj kupovini koja vašem mališanu odgovara, jer moderni krojevi, zanimljive boje i kombinacije koje deca vole, uz dodavanje printova koji su popularni, vrlo brzo pridobijaju njihovu ljubav.

Dečiji duksevi su najpotrebniji odevni komad, jer se nose tokom cele godine, a sama debljina materijala varira od toga da li je hladnije ili toplije vreme. Dostupni su duksevi jakne, duksevi na kopčanje, navlačenje, kao i duks za dečake sa kapuljačom i bez nje. U svega nekoliko minuta imaćete mogućnost da sasvim obnovite ormar svog deteta za celu godinu.