Čizme za devojčice
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: NEW
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!

NEW

Podignite dečiji stil na viši nivo kolekcija Prolece '24 sezone – odeća i obuća koja postavlja trendove za moderne dečake I devojčice.

Pročitajte

Kada dođe jesen, roditeljima je najbitnije da deci obezbede odgovarajuću odeću i obuću za hladne mesece koji predstoje.

Jedna od najvažnijih stvaki su čizmice koje će ga štititi od hladnoće i vlage i koje će mu biti udobne. Ali, tu je još jedan kriterijum - da se svide detetu. Devojčice naročito preferiraju određene boje i oblike, a važno je ispoštovati jedinstveni dečji ukus i naći čizme koje će istovremenio biti apsolutno praktične u pogledu kvaliteta i udobnosti, ali i lepe na izgled koje će vaša devojčica rado nositi uz suknjice i haljinice.

BEBAKIDS kreira svoju ponudu upravo prema tim standardima - pružiti roditeljima i deci veliki izbor zimskih čizama za devojčice koje će odlikovati svi pomenuti kvaliteti: nepromočivost, udobnost, antomski ulozak i lep izgled.

Čizme su izradjene od tekstila, koze i veoma tople postave. Pazljiv odabir materijala i velika kontrola procesa proizvodnje doprinose kvalitetu svakog para obuće.

Membrana se sastoji od perforiranog poliuretana u kombinaciji sa vodootpornim materijalima, što omogućava nepromočivost modela, ali omogucava i da obuća ,,dise,, i na taj nacin detetovo stopalo ostaje toplo i suvo, cak i kada je napolju sneg i kiša.

Čizme imaju anatomske uloške koji se mogu izvaditi, a takodje su antibakterijski što je bitno za razvoj detetovog stopala.Đonovi imaju odličnu termoregulaciju odnosno greju do temperature tela, vrlo su fleksibilni i lagani za hodanje.

BEBAKIDS gumene i zimske čizme za devojčice

Dečije čizme za devojčice iz BEBAKIDS asortimana odlikuje maksimalni kvalitet u pogledu funkcionalnih kriterijuma.

Zimske čizme izrađene su od najkvalitetnijih materijala, ojačane, sa zaštitnom vodootpornom membranom koje sprečavaju da vlaga prodre do stopala, istovremeno omogućavajući prirodnu termoregulaciju koja stopala održava toplim. Ponuda sadrži čizmice brojnih poznatih brendova koji garantuju kvalitet dečje obuće.

Uz zimske, ponuda sadrži i gumene čizme za devojčice koje su idealne za prelazne periode - jesen i proleće. Nepromočive i ubodne, ove čizme omogućavaju vašem detetu da se slobodno i bezbrižno igra bez rizika da će pokvasiti nogice.

Čizme za devojčice dolaze i u raznim bojama, modelima i dezenima, pa mogu birati koje im se najviše sviđaju. Važno je da se usklade kriterijumi roditelja sa kriterijumima dece, jer dete ipak mora uživati u nošenju svog para čizmica.