Duks m BILI
Duks m BILI
Duks m BILI
Duks m BILI
Duks m BILI
Duks m BILI
Bebakids

Duks m BILI

Šifra artikla: 4191OM0D12E00

Duks m BILI

Deca su jako intuitivna i vrlo dobro znaju i umeju da prepoznaju šta najviše prija njihovom duhu i telu. BEBAKIDS daje priliku dečacima da ovu intuitivnost izraze kroz izbor vrhunske i moderne odeće koja potpuno odražava njihovu energiju i živahnost.

Odeće za dečake: opremite dete od glave do pete

BEBAKIDS odeća za dečake donosi savršen spoj aktuelnih trendova i udobnih, prirodnih materijala. Kroz ovu garderobu, svaki dečak se oseća komotno, zadovoljno i slobodno da istražuje svet oko sebe.

U svojoj ponudi, BEBAKIDS pruža raznolik izbor odeće za dečake do 14 godina starosti. Sve je pažljivo organizovano po starosnim kategorijama i vrstama proizvoda, što olakšava pretragu i odabir savršenog komada odeće.

Online ponuda BEBAKIDS obuhvata različite modele trenerki, pantalona, bermuda i šortseva u raznovrsnim bojama. Različiti modeli majica, dukserica i košulja odslikavaju kako urbani, tako i elegantni duh svakog dečaka. Bezbroj kombinacija omogućava kreiranje idealnog outfita za sve prilike - od igre u parku, preko školskih aktivnosti, do posebnih događaja.

BEBAKIDS garderoba za dečake za sve njihove pustolovine

Garderoba za dečake iz BEBAKIDS kolekcije je pažljivo osmišljena da kombinuje najnovije modne trendove i udobne, prirodne materijale. U ovoj odeći, svaki dečak će se osećati potpuno opušteno, slobodno da se upusti u svakodnevne pustolovine i igre.

U BEBAKIDS kolekciji za dečake, svaki komad odeće ima svoju priču. Odeća je dizajnirana s razumevanjem za sve što je potrebno za njihove dnevne pustolovine. Jer, za BEBAKIDS, svaki dečak je junak svoje priče, a svaki dan je nova prilika za istraživanje. Sa BEBAKIDS garderobom, svaki dečak je spreman da dočeka avanture koje ga očekuju.

Naš izbor odeće za dečake od 5-14 godina je prepun trendi i modernih komada koji će Vašeg mališana izdvojiti iz gomile, a istovremeno će mu omogućiti da se oseća udobno i opušteno. 

Ikona Potvrdila je zajednica

 

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Duks M Bili

97% Pamuk-cotton ; 3% Poliester-polyestar


Bebakids

Tradicijom dugom 30 godina zastupljenosti na našem tržištu, BEBAKIDS je pozicioniran kao brend lider u dečijoj modi uzrasta do 14 godina.
Danas, lanac maloprodajnih objekata obuhvata preko 30 radnji rasprostranjenih u našim najvećim gradovima i inostranstvu.
Kompanija BEBAKIDS je uvek težila da prati svetske trendove. Kako bismo uspeli u ovoj nameri, odlučujemo da svojim kupcima ponudimo i brendove vodećih svetskih proizvođača dečije odeće i obuće. Širimo svoje poslovanje, ostvarujući odličnu saradnju sa kompanijama dobro poznatih brendova dečije odeće Mayoral, kao i obuće Naturino, Geox, SuperFit, Converse i EMU.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Duksevi za decake
Brendovi Bebakids
Pol Muški
Kolekcija Regular
Pomoć

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Duksevi za decake 5249OM0D22P02
OD 13.490,00 RSD
Veličina
98
104
05
06
08
10
Sačuvano u omiljne
Duksevi za decake 5249OM0D22P00
10.990,00 RSD
Veličina
104
05
06
Sačuvano u omiljne
Duksevi za decake 5249OM0D22F00
OD 12.290,00 RSD
Veličina
98
104
05
06
08
10
12