ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO
Naturino

ČIZME ZA DEVOJČICE NATURINO

Šifra artikla: 6229BZ0532R00

Dobrodošli u kolekciju Naturino obuće za decu na BEBAKIDS sajtu! 

Naturino je brend koji nudi udobne, kvalitetnu i modernu obuću za decu, dizajniranu tako da pruža potrebnu podršku i da se prilagođava stopalima vašeg deteta.

U našoj kolekciji Naturino obuće za decu imamo širok izbor sandala, cipela, baletanki, patika i čizama za bebe i decu svih uzrasta.

Naturino se posebno ističe po svojim đonovima koji su dizajnirani da pružaju optimalnu podršku i stabilnost stopalima dece. Ostale karakteristike Naturino obuće su:

Flexy System - patentirani sistem koji se nalazi u Naturino cipelama, omogućava prirodan pokret stopala, smanjuje pritisak na peti i omogućava da đon prati prirodni oblik stopala.

Shock Absorber System - ovaj sistem se nalazi u đonovima Naturino cipela i pomaže u smanjenju udaraca pri hodanju, što smanjuje umor stopala i povećava udobnost.

Prozračni materijali - Naturino koristi materijale koji su prozračni i omogućavaju protok vazduha kroz cipele, što smanjuje znojenje i održava stopala suvim i zdravim.

Antibakterijska zaštita - neke Naturino cipele imaju antibakterijske materijale i tretmane koji sprečavaju rast bakterija i gljivica u cipelama, što pomaže u održavanju higijene stopala.

Anatomski oblik - Naturino đonovi su anatomski dizajnirani da pruže podršku svakom delu stopala, uključujući petu, luk i prste.

Naturino cipele za prohodavanje - prva obuća za prve korake

U okviru kolekcije za bebe, Naturino cipele za prohodavanje dizajnirane su da pruže udobnost i podršku za prve korake vaše bebe.

Sva Naturino obuća, pa tako i ona za bebe, je dizajnirana da se prilagođava stopalima vašeg deteta. Đonovi su fleksibilni i pružaju dobru podršku, dok su materijali meki i udobni.

Svaka avantura počinje sa Naturino obućom

Naturino cipele za decu su napravljene od najkvalitetnijih materijala i izdržljivih đonova, što ih čini savršenim izborom za decu koja su aktivna i vole da istražuju svet oko sebe. 

Naturino sandale su idealne za proleće i leto. Napravljene su od mekanih materijala koji ne iritiraju nežnu dečiju kožu i koje imaju praktične kopče za jednostavno obuvanje i skidanje. 

Naturino baletanke predstavljaju sjajan izbor za devojčice koje vole elegantan i klasičan izgled. 

Naturino patike za decu su odličan izbor za sportske aktivnosti i igru napolju.

Naturino čizme za decu su savršene za hladno i kišovito vreme. Napravljene su od vodootpornih materijala koji štite stopala od hladnoće i vlage, a izdržljivi đonovi pružaju dobru podršku.

Sve vrste Naturino obuće dostupne su u različitim stilovima, od klasičnih do modernih, tako da možete pronaći savršen par za vaše dete.

Ukratko, Naturino obuća za decu je udobna, kvalitetna i izdržljiva, sa đonovima koji pružaju dobru podršku i prilagođavaju se stopalima vašeg deteta. Naturino sandale, cipele, baletanke, patike i čizme dostupne  su u različitim stilovima i bojama, tako da možete pronaći savršen par za vaše dete. 

Pogledajte našu kolekciju Naturino obuće za decu na BEBAKIDS sajtu i pronađite savršen par za vaše dete.

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Čizme za devojčice Naturino je sastavni deo BEBAKIDS kolekcije Čizme za devojcice.

Naturino

 

Naturino je linija obuce za decu koju proizvodi Falc S.p.A. Italija, koji je lider u proizvodnji decije obuce vec preko 40 godina. Ova obuca je spoj inovativnih tehnickih resenja i velike posvecenosti detaljima i stilu, u stalnoj saradnji sa iskusnim pedijatrima i ortopedima. U Naturino obuci decije stopalo je zasticeno i ima dovoljnu podrsku, a uz to se ne ogranicava kretanje i rast stopala. Ona je ne samo kvalitetna i udobna, vec i trendi, sa savrsenim spojem stila i dobro poznate italijanske umetnosti u izradi obuce. Pazljiv odabir materijala i velika kontrola procesa proizvodnje doprinose kvalitetu svakog para obuce.

KARAKTERISTIKE – Najprijatnija podloga za decije stopalo je morski pesak, koji se prilagodjava obliku stopala. Zato je Naturino stvorio poseban ,,Efekat peska,, u svojoj obuci, cije posebne karakteristike omogucavaju osecaj hodanja po pesku unutar cipele.                                                                               Naturino cipele imaju anatomske uloske koji se mogu izvaditi, a takodje su antibakterijski sto je bitno za razvoj detetovog stopala.

FALCOTTO – Falcotto je linija cipela za decu koja su pocela da puze ili prave prve korake. Za uzrast dece od 9 do 18 meseci potrebna je odgovarajuca obuca kako bi mogla lakse da stanu na svoje noge i naprave prve korake. Modeli Falcotto su udobni, mekani, a na peti imaju posebno ojacanje kako bi obezbedile cvrstinu i podrsku detetovom zglobu.

RAIN STEP – Naturinova Rainstep linija ima posebnu Natex membranu, koja stiti detetova stopala od hladnoce, snega i kise. Izradjene su od tekstila, koze i veoma tople vunene postave. Natex membrana se sastoji od perforiranog poliuretana u kombinaciji sa vodootpornim materijalima, sto omogucava nepromocivost modela, ali omogucava i da obuca ,,dise,, i na taj nacin detetovo stopalo ostaje toplo i suvo, cak i kada je napolju sneg i kisa.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Čizme za devojčice
Brendovi Naturino
Pol Ženski
Kolekcija Regular
Sezona Jesen / Zima 2022
Pomoć

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Čizme za devojčice 6239BZ0542R00
1.912,00 RSD
Ušteda 20%
2.390,00 RSD
Veličina
25
27
29
31
Sačuvano u omiljne
Čizme za devojčice 6239BZ0542P00
2.390,00 RSD
Veličina
25
27
31
Sačuvano u omiljne
Čizme za devojčice 6239BZ0542L00
1.912,00 RSD
Ušteda 20%
2.390,00 RSD
Veličina
25
27
29
31
33
Sačuvano u omiljne
Čizme za devojčice 5239BZ0542R01
1.752,00 RSD
Ušteda 20%
2.190,00 RSD
Veličina
25
27
29