Patofne

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Kolekcije
Prikažite više
biomecanics
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kada je kod kuće i u vrtiću, koju obuću vaše dete najviše nosi? Patofnice, naravno! Ovo naročito važi tokom jesenjih i zimskih meseci kada dete u proseku više vremena provodi u prostoriji nego napolju, i u vrtiću i kod kuće.

BEBAKIDS anatomske patofne za devojčice i dečake izrađene od kvalitetnih materijala I predstavljaju najbolji izbor patofnica za pravilan razvoj dečjeg stopala i njihovu maksimalnu udobnost. Zahvaljući savremenoj tehnologiji izrade i poštovanju svih standarda kvaliteta ove patofne su izuzetno pogodne za višesatno nošenje tokom dana.

Patofne za decu su jedan od najvažnijih komada obuće koji prilično utiče na formiranje dečijeg stopala, baš zbog toga što dete dnevno provodi mnogo vremena u njima. Ako se detetu ne obezbede kvalitetne anatomske patofnice, posledice mogu biti velike. Svaki stručnjak sa razlogom preporučuje da dete nosi anatomsku obuću radi pravilnog formiranja stopala.

Dečije patofne moraju biti fleksibilne, dovoljno čvrste, a ipak dovoljno mekane da ih ne stežu i ne žuljaju. Budući da dete u najvećem broju slučajeva većinu vremena u patofnicama provede igrajući se, trčeći i bivajući aktivno, one mu moraju biti maksimalno prijatne i udobne.

BEBAKIDS patofne za decu

Kod nas možete naći patofnice za mališane u više različitih dezena i boja, kao i otvorene modele za toplije vreme, odnosno zatvorene modele za zimu. Obradujte svog mališana i pripremite ga za vrtić kvalitetnim i udobrnim patofnama koje će ga štititi od hladnoće, pružiti osećaj lakoće i doprineti pravilnom razvoju njegovog stopala.