Obaveštenja
31.08.2020.

☆☆ POKLON DOBBLE IGRICA ☆☆

POKLON DOBBLE IGRICA

Uz kupovinu bilo kog modela GEOX JUNIOR obuće iz kolekcije jesen/zima 2020 dobijate DOBBLE IGRICU na poklon.

Posetite nase radnje u  TC Delta City, TC Ušće, TC BIG Novi Sad, TC Stadion I na Zlatiboru I obradujte svoje mališane igricom za celu porodicu!

 

Šta je Dobble?

Dabble je društvena igra koja se igra sa 30 okruglih karata. Na svakoj karti se nalazi 6 simbola i svi su različiti. Svaka karta ima 1 i samo 1 zajednički simbol sa drugom kartom.

Kako se igra Dobble?

Igrate tako što vučete dve karte, okrenete ih licem prema gore i trudite se da pre ostalih pronađete zajednički simbol koji se nalazi na obe karte. Taj simbol je uvek iste boje i istog oblika, jedino veličina može biti drugačija.

Cilj igre?

Jednostavno je – budite uvek brži od ostalih igrača! Potrebno je da prvi vidite zajednički simbol na obe karte ,naglas izgovorite, zatim uzmete kartu, postavite ili odbacite, zavisno od mini-igre koju igrate.

Bez obzira koju mini-igru igrate, cilj je uvek biti najbrži igrač koji će pronaći odgovarajući simbol izmedju 2 karte.

 

MINI-IGRE

IGRA #1: TORANJ

Da biste igrali ovu igru, prvo pomešajte karte, a zatim stavite jednu kartu licem prema dole ispred svakog igrača. Preostale karte su postavljene licem prema gore na sredini talona i formiraju špil na talonu. Cilj igre je osvojiti najveći broj karata iz špila pre nego što se karte istroše. Karte se osvajaju iz špila tako što osoba koja najbrže nađe isti simbol između karte koju igrač drži i one na vrhu špila. Za početak, svaki igrač uzme kartu ispred sebe i preokrene je. Prva osoba koja kaže simbol sa gornjom kartom u špilu dobija je. Ova kartica tada postaje njihova odgovarajuća karta. Igra se završava kada je talon prazan, a svaki igrač broji koliko karata je osvojio.

IGRA #2: BUNAR

Da biste igrali ovu igru, sve karte razdelite svim igračima, sve dok ne dođete do posledje karate. Ova karta je postavljena licem prema gore na sredini talona. Zatim svaki igrač pomeša svoje karte i stavi ih na talon ispred sebe. Cilj ove igre je da se brže rešite svih vaših karata. Igra započinje kada neko kaže “Kreni”! U tom trenutku, svaki igrač prebacuje gornju kartu svog špila sa licem prema gore. Prva osoba koja je pronašla neki od simbola spostavlja svoju karticu na vrhu postojeće kartice kako bi se odigrao novi krug partije. Zatim prebacuju sledeću karticu iz svoje gomile. Pobjeđuje prva osoba koja se reši svih karata, a igra se završava kada ostaje samo jedna osoba koja drži bilo koju kartu.

Akcija traje od 31.08.2020. do isteka zaliha.