Obaveštenja
16.03.2020.

NOVI BREND OBUĆE Biomecanics

Šta vam je važno kada birate obuću za prohodavanje vaših beba?

Stručnjaci smatraju da odgovarajuća obuća pogoduje pravilnom razvoju stopala, osim što pruža sigurnost i pouzdanost bebi u njenim prvim koracima nešto šira osnova pete olakšava joj ravnotežu. Njihova stabilnost je ključna u prvim koracima!

Kako dete raste, njegovo stopalo se menja, kao i oblik cipele.

Kroz iscrpne studije i posmatranje dečijih različitih potreba u različitim uzrastima, došao je niz vrlo udobnih cipela u kojima su koncepcija, materijal I konstrukcija u potpunosti posvećeni ergonomiji.

Cipele kada deca počinju da prave prve korake, napred trebaju da budu dovoljno široke kako bi se prilagodile stopalu i dozvolile da se nožni prsti slobodno kreću, da bude fleksibilna, otporna na udarce koja detetu omogućava da slobodno trči.
Takodje, cipele moraju biti fleksibilne, naročito na vrhovima, jer deca savijaju nožne prste pri hodanju.
Đon treba da bude deblji, protivkližući i sa umerenom težinom.
Uložak je od prirodne kože i može se izvaditi.
Unutrašnjost cipele ne sme imati neprijatne izbočene šavove. Preporučuju se prirodni materijali sa spoljašnje, ali i unutrašnje strane, kao i čvrsti elemente za obezbđjivanje stabilnosti i čvrstoće stopalima koji su uvek u pokretu.

Uvek zainteresovani za inovaciju i udovoljavajući specifičnim zahtevima dečijih stopala koja rastu i moraju to učiniti na najprikladniji način, kompanija Garvalin započela je istraživački projekat sa Institutom Biomecanica iz Valensije, koji je 1996 godine doveo do oznake Biomecanics.

Od sada ovaj brend možete naći samo u BEBAKIDS radnjama u TC DELTA CITY I TC UŠĆE I na našem WEBSHOP - u.