MAJICA ZA DEČAKE SARABANDA
MAJICA ZA DEČAKE SARABANDA
MAJICA ZA DEČAKE SARABANDA
MAJICA ZA DEČAKE SARABANDA
Sarabanda

MAJICA ZA DEČAKE SARABANDA

Šifra artikla: 6229OM0M51T02

Deca su jako intuitivna i vrlo dobro znaju i umeju da prepoznaju šta najviše prija njihovom duhu i telu. BEBAKIDS daje priliku dečacima da ovu intuitivnost izraze kroz izbor vrhunske i moderne odeće koja potpuno odražava njihovu energiju i živahnost.

Odeće za dečake: opremite dete od glave do pete

BEBAKIDS odeća za dečake donosi savršen spoj aktuelnih trendova i udobnih, prirodnih materijala. Kroz ovu garderobu, svaki dečak se oseća komotno, zadovoljno i slobodno da istražuje svet oko sebe.

U svojoj ponudi, BEBAKIDS pruža raznolik izbor odeće za dečake do 14 godina starosti. Sve je pažljivo organizovano po starosnim kategorijama i vrstama proizvoda, što olakšava pretragu i odabir savršenog komada odeće.

Online ponuda BEBAKIDS obuhvata različite modele trenerki, pantalona, bermuda i šortseva u raznovrsnim bojama. Različiti modeli majica, dukserica i košulja odslikavaju kako urbani, tako i elegantni duh svakog dečaka. Bezbroj kombinacija omogućava kreiranje idealnog outfita za sve prilike - od igre u parku, preko školskih aktivnosti, do posebnih događaja.

BEBAKIDS garderoba za dečake za sve njihove pustolovine

Garderoba za dečake iz BEBAKIDS kolekcije je pažljivo osmišljena da kombinuje najnovije modne trendove i udobne, prirodne materijale. U ovoj odeći, svaki dečak će se osećati potpuno opušteno, slobodno da se upusti u svakodnevne pustolovine i igre.

U BEBAKIDS kolekciji za dečake, svaki komad odeće ima svoju priču. Odeća je dizajnirana s razumevanjem za sve što je potrebno za njihove dnevne pustolovine. Jer, za BEBAKIDS, svaki dečak je junak svoje priče, a svaki dan je nova prilika za istraživanje. Sa BEBAKIDS garderobom, svaki dečak je spreman da dočeka avanture koje ga očekuju.

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Majica za dečake SARABANDA je sastavni deo BEBAKIDS kolekcije Majice za decake.

Sarabanda

SARABANDA

Sarabanda oblači decu u svakodnevnom životu, sa kolekcijom izdržljive i udobne odeće koja je u skladu sa dešavanjima u modnom svetu i stavlja akcenat na detalje.

Kompanija godinama unazad posluje u skladu sa sledećim strateškim smernicama: istraživanje i razvoj, upotreba inovativnih i bezbednih materijala, pružanje usluga kupcima, odgovorno postupanje i posvećenost društvenim ciljevima i visokokvalitetnim proizvodima.

Sarabanda je brend nastao je 2004. godine i zamenio brend Miniconf, koji je kompanija do tada koristila na maloprodajnom tržištu. Sarabanda je deo nove poslovne strategije koju je tržište dobro prihvatilo od samog početka, zahvaljujući jačanju distributivne mreže, uvođenju franšizing mreže i novim ljudskim resursima u oblasti projektovanja.

 

Brend nudi veoma privlačnu kolekciju totalnog izgleda sa odličnim odnosom kvaliteta/slika/cena i vrhunskim standardom usluge.

 

Kolekcije se zasnivaju na specifičnim kreativnim temama, a mogućnost mešanja i spajanja odeće je uvek visoki prioritet. Ovo omogućava deci da kreiraju sopstvenu ličnu odeću mešanjem tkanina i boja.

 

Ponuda Sarabande je podeljena u tri starosne grupe od 6 meseci do 16 godina. Kao produžetak brenda Sarabanda tu je Minibanda koja je namenjena novorođenčadi (0-24 meseca).

 

Karakteristika Vrednost
Kategorija Majice za decake
Brendovi Sarabanda
Pol Muški
Kolekcija Regular
Sezona Jesen / Zima 2022
Pomoć

Slični proizvodi