Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral Farmerke Ž
Mayoral

Mayoral Farmerke Ž

Šifra artikla: 6199OZ0N32P00

teksas farmerke mayoral za devojčice

Deca su posebna bića sa izraženim osećajem za ono što im prija. Odeća za devojčice brenda BEBAKIDS pruža upravo to – mogućnost da istaknu svoju jedinstvenost kroz kvalitetnu i modernu garderobu, dizajniranu da naglasi njihovu slobodu i radost.

Udobna i trendi garderoba za devojčice 

U svakom komadu BEBAKIDS odeće spojeni su trendovi današnjice i udobni, prirodni materijali, koji kreiraju prijatno okruženje za svaku devojčicu. U toj odeći, one će se osećati lepo, slobodno i samouvereno.

 

U ponudi je širok spektar odeće za devojčice do 14 godina. Uzimajući u obzir specifične potrebe mladih, odeća je organizovana po starosnim grupama i tipovima proizvoda, što omogućava lakši izbor i odabir.

 

Pronađite sve što vam treba od odeće za devojčice u BEBAKIDS-u

Ponuda na sajtu obuhvata razne modele haljina, suknji, šortseva, helanki, pantalona koje se lako kombinuju sa majicama, duksericama, košuljama i džemperima različitih boja i printova. Bezbrojne kombinacije omogućavaju kreiranje savršenog outfita za bilo koju priliku - od vrtića i šetnje do putovanja i specijalnih događaja.

 

Ali to je tek početak priče koju BEBAKIDS odeća za devojčice ima da ispriča. 

Odeća je kreirana s ljubavlju i razumevanjem za svet devojčica, pružajući im sve što im je potrebno za svakodnevne avanture, učenje i rast. 

Jer, za BEBAKIDS, svaka je devojčica  posebna, a svaki dan je nova prilika za istraživanje i zabavu. Tu smo da pružimo jedinstvenu i kvalitetnu garderobu, uz koju će svaka devojčica biti spremna za svet koji je čeka.

Pronađite savršen outfit za svoju devojčicu u BEBAKIDS-U. Naša kolekcija moderne, kvalitetne i pristupačne odeće za devojčice od 5-14 godina učiniće da vaša ćerka izgleda i oseća se najbolje.

 

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Teksas Farmerke Mayoral Za Devojčice

84% Pamuk 14% Poliester 2% Elastin


Mayoral

2021. godine Mayoral će proslaviti 80 godina "sklapanja prijateljstva". Kroz njegovu istoriju možete otkriti hiljade priča, ključnih trenutaka i odluka koje su postavile naš kurs ... Najzanimljiviji aspekti su u njegovom nastanku: šta je počelo kao skromna kompanija posvećena proizvodnji i komercijalizaciji čarapa i gaćica ( „Dominguez Toledo“ 1941.), sada je postala velika grupa sa međunarodnim priznanjem i ikona je španske mode širom sveta. Kasnije, početkom 75-ih, osnovan je Mayoral Moda Infantil, koji je sada matična kompanija. Danas je Mayoral integrisani proizvođač mode koji ima mogućnost da ponudi svojim kupcima (trgovcima) sve vrste usklađenih odeća i spreman da ih predstavi potrošačima (dečaci / devojčice). Kompanijom upravlja ista porodica od njenog nastanka, kako bi se osiguralo da su principi koji usmeravaju napredak brenda usmereni na etiku i društvenu odgovornost. Naš slogan „sklapanje prijateljstava“ bio je i još uvek jeste osnovni deo filozofije Mayoral-a, probijajući put kompaniji koja svoj uspeh temelji na kvalitetu i modi u najboljem redu.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Teksas Pantalone za devojcice
Brendovi Mayoral
Pol Ženski
Kolekcija Regular
Pomoć

Slični proizvodi