KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
KOMPLET ZA DEČAKE DAKI
Bebakids

KOMPLET ZA DEČAKE DAKI

Šifra artikla: 3201OM0A11O00

Deca su jako intuitivna i vrlo dobro znaju i umeju da prepoznaju šta najviše prija njihovom duhu i telu. BEBAKIDS daje priliku dečacima da ovu intuitivnost izraze kroz izbor vrhunske i moderne odeće koja potpuno odražava njihovu energiju i živahnost.

Odeće za dečake: opremite dete od glave do pete

BEBAKIDS odeća za dečake donosi savršen spoj aktuelnih trendova i udobnih, prirodnih materijala. Kroz ovu garderobu, svaki dečak se oseća komotno, zadovoljno i slobodno da istražuje svet oko sebe.

U svojoj ponudi, BEBAKIDS pruža raznolik izbor odeće za dečake do 14 godina starosti. Sve je pažljivo organizovano po starosnim kategorijama i vrstama proizvoda, što olakšava pretragu i odabir savršenog komada odeće.

Online ponuda BEBAKIDS obuhvata različite modele trenerki, pantalona, bermuda i šortseva u raznovrsnim bojama. Različiti modeli majica, dukserica i košulja odslikavaju kako urbani, tako i elegantni duh svakog dečaka. Bezbroj kombinacija omogućava kreiranje idealnog outfita za sve prilike - od igre u parku, preko školskih aktivnosti, do posebnih događaja.

BEBAKIDS garderoba za dečake za sve njihove pustolovine

Garderoba za dečake iz BEBAKIDS kolekcije je pažljivo osmišljena da kombinuje najnovije modne trendove i udobne, prirodne materijale. U ovoj odeći, svaki dečak će se osećati potpuno opušteno, slobodno da se upusti u svakodnevne pustolovine i igre.

U BEBAKIDS kolekciji za dečake, svaki komad odeće ima svoju priču. Odeća je dizajnirana s razumevanjem za sve što je potrebno za njihove dnevne pustolovine. Jer, za BEBAKIDS, svaki dečak je junak svoje priče, a svaki dan je nova prilika za istraživanje. Sa BEBAKIDS garderobom, svaki dečak je spreman da dočeka avanture koje ga očekuju.

Otkrijte najnovije modne trendove za svog malog dečaka uz našu kolekciju ODEĆA ZA DEČAKE 0-4 godine.

 

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Komplet za dečake Daki je sastavni deo BEBAKIDS kolekcije Setovi za bebe.
96.5% Pamuk-cotton; 3.5% Elastin-elastan

Bebakids

Tradicijom dugom 30 godina zastupljenosti na našem tržištu, BEBAKIDS je pozicioniran kao brend lider u dečijoj modi uzrasta do 14 godina.
Danas, lanac maloprodajnih objekata obuhvata preko 30 radnji rasprostranjenih u našim najvećim gradovima i inostranstvu.
Kompanija BEBAKIDS je uvek težila da prati svetske trendove. Kako bismo uspeli u ovoj nameri, odlučujemo da svojim kupcima ponudimo i brendove vodećih svetskih proizvođača dečije odeće i obuće. Širimo svoje poslovanje, ostvarujući odličnu saradnju sa kompanijama dobro poznatih brendova dečije odeće Mayoral, kao i obuće Naturino, Geox, SuperFit, Converse i EMU.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Setovi za bebe
Brendovi Bebakids
Pol Muški
Kolekcija Regular
Pomoć

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Setovi za bebe 2241OZ0A10N00
1.690,00 RSD
Veličina
56
62
68
74
80
86
Sačuvano u omiljne
Setovi za bebe 2241OZ0A10J00
1.990,00 RSD
Veličina
56
62
68
74
80
86
Sačuvano u omiljne
Setovi za bebe 2241OM0A20J00
1.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Setovi za bebe 2241OM0A12G00
1.990,00 RSD
Veličina
56
62
68
74
80
86