MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
MOMOSA JAKNA BŽ VALERI
Mihano Momosa

MOMOSA JAKNA BŽ VALERI

Šifra artikla: 6191OZ0J62O00

Kupujte najnovije modne trendove za svoju malu princezu sa našom kolekcijom ODEĆA ZA DEVOJČICE 0-4 godine.

 

Deca su posebna bića sa izraženim osećajem za ono što im prija. Odeća za devojčice brenda BEBAKIDS pruža upravo to – mogućnost da istaknu svoju jedinstvenost kroz kvalitetnu i modernu garderobu, dizajniranu da naglasi njihovu slobodu i radost.

Udobna i trendi garderoba za devojčice 

U svakom komadu BEBAKIDS odeće spojeni su trendovi današnjice i udobni, prirodni materijali, koji kreiraju prijatno okruženje za svaku devojčicu. U toj odeći, one će se osećati lepo, slobodno i samouvereno.

 

U ponudi je širok spektar odeće za devojčice do 14 godina. Uzimajući u obzir specifične potrebe mladih, odeća je organizovana po starosnim grupama i tipovima proizvoda, što omogućava lakši izbor i odabir.

 

Pronađite sve što vam treba od odeće za devojčice u BEBAKIDS-u

Ponuda na sajtu obuhvata razne modele haljina, suknji, šortseva, helanki, pantalona koje se lako kombinuju sa majicama, duksericama, košuljama i džemperima različitih boja i printova. Bezbrojne kombinacije omogućavaju kreiranje savršenog outfita za bilo koju priliku - od vrtića i šetnje do putovanja i specijalnih događaja.

 

Ali to je tek početak priče koju BEBAKIDS odeća za devojčice ima da ispriča. 

Odeća je kreirana s ljubavlju i razumevanjem za svet devojčica, pružajući im sve što im je potrebno za svakodnevne avanture, učenje i rast. 

Jer, za BEBAKIDS, svaka je devojčica  posebna, a svaki dan je nova prilika za istraživanje i zabavu. Tu smo da pružimo jedinstvenu i kvalitetnu garderobu, uz koju će svaka devojčica biti spremna za svet koji je čeka.

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Momosa Jakna Bž Valeri

Lice-100% Liocel; Postava-100% viskoza


Mihano Momosa

Ideal ljubavi, koji Mihano Momosa tumači kao vrhunska emocija, manifestuje se kroz romantične odevne predmete, izvezene nežnošću. Budući da je izrađen ručno i sa najfinijom tkaninom, emocija ljubavi se materijalizuje kroz odevne predmete koji odišu neupadljivu lepotu i visoku klasu elegancije, istovremeno pružajući komfor.Sa svakom kolekcijom modna kuća pokušava ići u korak sa potrebama žene pružajući joj upravo ono što joj je potrebno. Mihano Momosa ženu doživljava kao snažno biće, koje, znajući šta želi, još uvek ne negira svoju ženstvenost.Svaka kolekcija traje najmanje šest meseci predanog rada i apsorbiranja potreba i želja savremene žene, a rezultat je stvaranje modela i dodataka u koje se dame zaljubljuju na prvi pogled.Mihailo Anušić, modni dizajner koji stoji iza brenda, inzistira na stvaranju modela koji omogućavaju izražavanje nečije individualnosti. Vjerujući da je svaka dama na svoj način jedinstvena, pristupa svakom modelu s istom dozom entuzijazma, dok se još uvijek drži ženskog imperativa, postavlja na prijestolje vlastitog svemira.Inspirirani našim klijentima, Mihano Momosa uvek ide korak dalje, a zaposlenima daje kreativnu slobodu i naglasak na vizuelnom imidžu kompanije. Kampanje, knjige o knjigama, društvene mreže odnose se na devojku Mihano Momosa koja se uvek ističe po svojoj autentičnosti, naglašenoj ženstvenosti i želji za osvajanjem sveta.

Pored kolekcija pret-a-portera, modna kuća stvara mladenku i dečiju odeću, tako da bi naši klijenti ostali verni brendu u njihovim najvažnijim trenucima.

 

Karakteristika Vrednost
Kategorija Jakne za devojcice
Brendovi Mihano Momosa
Pol Ženski
Kolekcija Exclusive
Pomoć

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Jakne za devojcice 5249OZ0J52P00
OD 46.990,00 RSD
Veličina
92
98
104
05
06
08
10
12
14