FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
FALCOTTO BALETANKE
Naturino

FALCOTTO BALETANKE

Šifra artikla: 5199BZ0320B02

Dobrodošli u kolekciju Naturino obuće za decu na BEBAKIDS sajtu! 

Naturino je brend koji nudi udobne, kvalitetnu i modernu obuću za decu, dizajniranu tako da pruža potrebnu podršku i da se prilagođava stopalima vašeg deteta.

U našoj kolekciji Naturino obuće za decu imamo širok izbor sandala, cipela, baletanki, patika i čizama za bebe i decu svih uzrasta.

Naturino se posebno ističe po svojim đonovima koji su dizajnirani da pružaju optimalnu podršku i stabilnost stopalima dece. Ostale karakteristike Naturino obuće su:

Flexy System - patentirani sistem koji se nalazi u Naturino cipelama, omogućava prirodan pokret stopala, smanjuje pritisak na peti i omogućava da đon prati prirodni oblik stopala.

Shock Absorber System - ovaj sistem se nalazi u đonovima Naturino cipela i pomaže u smanjenju udaraca pri hodanju, što smanjuje umor stopala i povećava udobnost.

Prozračni materijali - Naturino koristi materijale koji su prozračni i omogućavaju protok vazduha kroz cipele, što smanjuje znojenje i održava stopala suvim i zdravim.

Antibakterijska zaštita - neke Naturino cipele imaju antibakterijske materijale i tretmane koji sprečavaju rast bakterija i gljivica u cipelama, što pomaže u održavanju higijene stopala.

Anatomski oblik - Naturino đonovi su anatomski dizajnirani da pruže podršku svakom delu stopala, uključujući petu, luk i prste.

Naturino cipele za prohodavanje - prva obuća za prve korake

U okviru kolekcije za bebe, Naturino cipele za prohodavanje dizajnirane su da pruže udobnost i podršku za prve korake vaše bebe.

Sva Naturino obuća, pa tako i ona za bebe, je dizajnirana da se prilagođava stopalima vašeg deteta. Đonovi su fleksibilni i pružaju dobru podršku, dok su materijali meki i udobni.

Svaka avantura počinje sa Naturino obućom

Naturino cipele za decu su napravljene od najkvalitetnijih materijala i izdržljivih đonova, što ih čini savršenim izborom za decu koja su aktivna i vole da istražuju svet oko sebe. 

Naturino sandale su idealne za proleće i leto. Napravljene su od mekanih materijala koji ne iritiraju nežnu dečiju kožu i koje imaju praktične kopče za jednostavno obuvanje i skidanje. 

Naturino baletanke predstavljaju sjajan izbor za devojčice koje vole elegantan i klasičan izgled. 

Naturino patike za decu su odličan izbor za sportske aktivnosti i igru napolju.

Naturino čizme za decu su savršene za hladno i kišovito vreme. Napravljene su od vodootpornih materijala koji štite stopala od hladnoće i vlage, a izdržljivi đonovi pružaju dobru podršku.

Sve vrste Naturino obuće dostupne su u različitim stilovima, od klasičnih do modernih, tako da možete pronaći savršen par za vaše dete.

Ukratko, Naturino obuća za decu je udobna, kvalitetna i izdržljiva, sa đonovima koji pružaju dobru podršku i prilagođavaju se stopalima vašeg deteta. Naturino sandale, cipele, baletanke, patike i čizme dostupne  su u različitim stilovima i bojama, tako da možete pronaći savršen par za vaše dete. 

Pogledajte našu kolekciju Naturino obuće za decu na BEBAKIDS sajtu i pronađite savršen par za vaše dete.

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Bele Kožne Baletanke Sa Srebrnim ZvezdicamaSa Anatomskim Uloškom

LICE:koža POSTAVA:koža ULOŽAK:koža ĐON:guma NAČIN ODRŽAVANJA: suvom četkom i kremom za kožu


Naturino

 

Naturino je linija obuce za decu koju proizvodi Falc S.p.A. Italija, koji je lider u proizvodnji decije obuce vec preko 40 godina. Ova obuca je spoj inovativnih tehnickih resenja i velike posvecenosti detaljima i stilu, u stalnoj saradnji sa iskusnim pedijatrima i ortopedima. U Naturino obuci decije stopalo je zasticeno i ima dovoljnu podrsku, a uz to se ne ogranicava kretanje i rast stopala. Ona je ne samo kvalitetna i udobna, vec i trendi, sa savrsenim spojem stila i dobro poznate italijanske umetnosti u izradi obuce. Pazljiv odabir materijala i velika kontrola procesa proizvodnje doprinose kvalitetu svakog para obuce.

KARAKTERISTIKE – Najprijatnija podloga za decije stopalo je morski pesak, koji se prilagodjava obliku stopala. Zato je Naturino stvorio poseban ,,Efekat peska,, u svojoj obuci, cije posebne karakteristike omogucavaju osecaj hodanja po pesku unutar cipele.                                                                               Naturino cipele imaju anatomske uloske koji se mogu izvaditi, a takodje su antibakterijski sto je bitno za razvoj detetovog stopala.

FALCOTTO – Falcotto je linija cipela za decu koja su pocela da puze ili prave prve korake. Za uzrast dece od 9 do 18 meseci potrebna je odgovarajuca obuca kako bi mogla lakse da stanu na svoje noge i naprave prve korake. Modeli Falcotto su udobni, mekani, a na peti imaju posebno ojacanje kako bi obezbedile cvrstinu i podrsku detetovom zglobu.

RAIN STEP – Naturinova Rainstep linija ima posebnu Natex membranu, koja stiti detetova stopala od hladnoce, snega i kise. Izradjene su od tekstila, koze i veoma tople vunene postave. Natex membrana se sastoji od perforiranog poliuretana u kombinaciji sa vodootpornim materijalima, sto omogucava nepromocivost modela, ali omogucava i da obuca ,,dise,, i na taj nacin detetovo stopalo ostaje toplo i suvo, cak i kada je napolju sneg i kisa.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Baletanke za devojčice
Brendovi Naturino
Pol Ženski
Kolekcija Regular
Pomoć

Slični proizvodi